Miért lehet szükség ősszel is klímára?


Beköszöntött már a szeptember, a kánikula elmúltával egyre többen döntenek úgy, hogy kikapcsolják a klímaberendezésüket, még többen pedig ismét elhalasztják a klímavásárlást arra gondolván, majd a következő nyáron szereltetik csak be, addig már úgysem lesz hőség. Ők azok, akik megfeledkeznek néhány olyan súlyos tényezőről, ami miatt érdemes a klímát még ilyenkor is használni. Ismerd meg azokat a tényeket, ami miatt ősszel is szükség van klímára.

De előtte arról, hogy mikor is van vége a kánikulának? A statisztikák azt kutatják, hogy nem augusztus végén van vége az év hőség hullámának. Sokszor október végén is küzdünk a melegtől.

Egy profi klímaberendezés hatékonyan legyőzi a hőséget, biztosítva ezzel a tökéletes komfortot számodra, azonban ezen felül számtalan olyan extra funkcióval is rendelkezik, ami miatt érdemes még a kánikula elmúltával is használni.

Ami talán ennél is fontosabb, hogy az ősz heves záporai miatt felszökik a páratartalom, ami nagyon rossz hatással van mind otthonodra, mind a szervezetedre: a lakás penészesedéséért a pára is felelős, ami először dohos szaghoz, majd az egészséget is veszélyeztető penészfoltok kialakulásához vezet. Mindez ártalmas a lakásban tartózkodókra, komoly légúti problémákat okozva.

A távirányító funkció nyomógombjával átállíthatjuk csupán párátlanításra is. Így se nem hűt, se nem fűt… kizárólag a levegő páratartalmát állítja be optimálisra. Természetesen úgy, mint az autóban is használjuk ezt a funkciót, amikor bepárásodik az összes üveg… egy pár másodperc klímával, eltüntethetjük a párát…

Használd klímaberendezésed ebben az időben is, tartsd szinten a szobahőmérsékletet, és biztosítsd önmagad, és szeretteid számára az élhetőbb környezetet. Nincs még klímaberendezésed, nem tudsz választani a rengeteg márka és szolgáltatás közül? A tökéletes választáshoz szükség lehet szakember segítségére is.

Hívj most és ingyenes felmérés keretében közösen választjuk ki számodra a legjobb berendezést.

Kakas Zoltán


Tel.: +36 20 450 2540
zoleey@gmail.com

 

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük