Klíma Előcsövezés díjak árak

Mikor lehet érdekes számodra az előcsövezés a lakásodban vagy a házadban?

Sok fejfájást takaríthatsz meg, ha lakásfelújításkor építkezéskor előre gondolsz a klímára is. Természetes dolog ma már, hogy minden féle fajta csövet vezetéket eltüntetünk a falba. Ilyen gépészeti anyag lehet a fűtés és villanyszerelés mellett a hűtés, azaz a klíma csöveinek eltüntetése.

Tapasztalat szerint beköltözés után hamar eljön az első kánikula. Ez kb fél év…

Sokszor tapasztaltam, hogy az ügyfelek saját magukat “korbácsolva” panaszolják, hogy elfelejtették a csöveket kiépíteni előre, így azt csak körülményesen lehet a klímát beépíteni.

Optikailag nem biztos hogy megfelelő lehet vadonatúj lakásban egy széles kábelcsatorna keresztben a falon. Néhány képet itt találhatsz.

Előcsövezés esetén rugalmasabban lehet meghatározni a beltéri és a kültéri egységek pontos helyét és számát.

Igényesen előcsövezéssel szépen néz ki a klímatizált lakás.

A pontos árajánlatot ingyenes felmérés alapján tudok adni, mivel minden helyszín más és más, természetesen az ügyfél igényeinek megfelelően.

Felmérés és szakmai konzultációval…

Profi előcsövezésnek tartalmaznia kell:

-Beltéri csöveinek elrejtése dobozba, amit vakolás után ki lehet nyitni és fel lehet szerelni a beltérit. Addig sem csúnya a falból kiálló csővezetékek.

-Klíma rézcsöveket nitrogénnek kell feltölteni nyomás próbázni, így teljesen steril marad a cső belseje, ami feltétele a klíma tökéletes hibamentes működésének. Előnye az is, ha az építkezéskor valaki véletlenül elvágja a falban a csövet egyből észreveszi sziszegni fog. Még javítható a csőrendszer.

-Muszáj elhelyezni bűzzár szifont, ha a cseppvizet, páravizet, ami a beltériben lecsapódik lefolyóba vezetjük el, mert különben a beltériből büdös lefolyószag jöhet vissza. Erre figyeljünk nagyon!!!

-A betáp vezetéket általában a villanyszerelő alakítja ki, de természetesen azt is meg tudjuk oldani.

Hívjon Most, hogy megbeszéljük a részleteket.

Üdvözlettel:
Kakas Zoltán
A klíma specialista
+36 30 175 4604