Rendelés 1#

Az ALAP CSOMAG megrendeléshez ki kell tölteni az űrlapot.

Mi történik miután kitölti a megrendelés űrlapot?

  1. Beérkezik hozzánk az igény és feldolgozzuk. Az adatait nem adjuk át harmadik félnek, senkinek. Mi sem szeretjük az adatokkal való visszaélést...
  2. Felvesszük önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a további tennivalót.
  3. Küldünk egy díjbekérőt, ami tartalmazza a klíma készüléket és a szolgáltatást a klíma felszerelésére.
  4. A díjbekérő kiegyenlítése (átutalás) után, felvesszük a kapcsolatot önnel és megnézzük a helyszint, ahol szakfelmérés során megbeszéljük a megfelelő helyet a készüléknek. A szakfelmérési díj illetékmentes, ingyenes, illetve benne van a készülék-felszerelés csomag árában. Ha valami oknál fogva visszamondaná a szolgáltatásunkat természetesen visszatérítjük a csomag árát, ez esetben a kiszállást és a szakfelmérés díját levonjuk a visszautalandó összegből az az 10 000.-Ft.+áfát.
  5.  Megbeszéljük a megfelelő időpontot a felszerelésre és leszállítjuk és beüzemeljük a klímáját.
  6. Megtanítjuk a készülék használatát.
  7. Garancia feltétele az évente egyszeri tisztítása, karbantartása, amit a készülék importőre előír. Ha fűtésre is használja a készüléket úgy évente 2 szer javasolt.
  8. Karbantartáson és tisztításon felül, javasoljuk a klíma 100%-os fertőtlenítését speciális sterilizáló géppel, amit tudomásunk szerint csak mi használunk.
  9. A karbantartást és sterilizálást első időszakban 1 alkalommal ingyenes, ami tartalmazza az ALAP CSOMAG ára.
  10. Ha igényli a további karbantartást sterilizálást tőlünk akkor természetesen mi minden időszak elején ajánlást teszünk...

 

Hűtős-Fűtős Frisslevegős Légkondícionáló Telepítéssel Megrendelése Alap csomagban.